Om morgenen torsdag 12. august var det ikke kun vores nuværende elever, der slog vejen forbi Allikelund Gymnasium. Victoria Thrysøe, som blev EUX-student fra os i sommeren 2020, lagde nemlig også vejen forbi skolen og kunne fortælle, at hun i dag har en trainee-stilling hos Beierholm i Roskilde, hvor hun stortrives.
− Jeg har lige været på ferie i Spanien. Det var dejligt, men jeg glæder mig til at komme tilbage på jobbet. Her har jeg de mest fantastiske kollegaer. Vi arbejder sammen på kryds og tværs om regnskaber i mange forskellige brancher, som spænder lige fra enkeltmandsvirksomheder til A/S, forklarede Victoria blandt andet, inden hun afsluttede med ordene:
− Jeg er super glad for, at jeg valgte at læse en EUX på Allikelund – her startede jeg ligesom min karriere, og jeg kan varmt anbefale dette til alle derude.