På Allikelund Gymnasium har du rig mulighed for at tale med vores studievejledere, hvis du har nogle spørgsmål til din uddannelse – både faglige og sociale.

Hvad skal der ske efter gymnasiet?
Men ikke nok med det. Du får også hjælp til, hvad der skal ske efter gymnasiet. Det står Studievalg Danmark, Center Sjælland for – og nærmere bestemt vejleder Line Lilholt, som for nylig er blevet tilknyttet blandt andre Allikelund Gymnasium.

– Jeg hjælper eleverne med forskellige perspektiver af karrierevejledning. Fx ansøgning og optagelse til videreuddannelser, forklarer Line, der har været vejleder siden 1996 og er glad for at kunne bidrage til afklaring hos eleverne.

– Jeg har på den ene side træffetider, hvor eleverne kan booke en tid hos mig og få en individuel samtale. Og hvis der er noget, vi skal snakke videre om, booker de mig bare igen.

Læs mere om studievejledningen

I gang med sabbatår? Book tid!
Og det er faktisk ikke kun nuværende gymnasieelever, der kan booke en tid. Det kan du også, hvis du er færdig med skolen og eksempelvis er i gang med et sabbatår.

Det er de individuelle samtaler, eleverne kan bruge Line til. Men det er ikke det eneste. For undervejs i elevernes gymnasietid har de også kollektive samtaler.

– De kollektive samtaler ligger løbende i de tre år på gymnasiet, og der er ca. fem i alt. De handler om forskellige ting, afhængigt af hvor langt eleverne er i uddannelsen. Det er oplæg, som har relevans for eleverne, hvor de befinder sig lige nu, lyder det fra Line.

Line er at finde på Allikelund i gennemsnit én gang om ugen, og du kan booke en samtale hos hende allerede nu. Det gør lige HER.