Klokken havde knap passeret 20.00 fredag 22. november, før de første gæster myldrede ind på Allikelund Gymnasium for at feste til rave-tema med UV-maling i store mængder på tøj, kroppen og i håret.

Større og større fester
Der var masser af smil, kø ved indgangen og en fed festlig stemning, helt indtil festen sluttede kl. 01.00.

– Det er helt vildt. Vores fester bliver bare mere og mere populære, og nu har vi igen haft rekord i forhold til antal gæster i huset – godt 300 gæster til denne fest. Og efter jul er der endnu en fest, hvor vi kan bruge overskuddet fra denne fest til at skabe endnu en super fed fest. Sådan en aften her gør, at jeg synes, det er det hele værd at være en del af festudvalget, lyder det fra Mikkel Jensen (3.x), som er en del af festudvalget.

Aftenens tema var rave
Igennem hele aftenen pumpede musikken i bedste rave-stil, mens gæsterne overalt lyste op i deres neon-farver på dansegulvet. For eleverne fra Allikelunds forskellige uddannelser og deres gæster havde taget aftenens tema – rave – alvorligt.

De havde således indkøbt UV-maling til den helt store guldmedalje og kunne pryde sig selv og hinanden i intense farver – det perfekte tilbehør, hvis udsmykningen skal have et ekstra pift.

De kreative udsmykninger så både godt ud i UV-lyset og gav anledning til morsomme stunder, da mange krammere i løbet af aftenen gjorde, at elevernes maling flød sammen. Måske et fint symbol på de relationelle bånd, som også skabes under sociale begivenheder som disse. Til fester flyder fællesskaber sammen præcist som elevernes UV-maling.

Gamle elever kom forbi
Undervejs denne fredag kom flere gamle elever også forbi for at feste med, og ifølge dem var deres motiv for et gensyn med gymnasiefester klar: Der er ikke noget så fedt som en gymnasiefest med tryk på beatet og så på et gymnasium, hvor alle taler med alle, og hvor stemningen altid er tunet ind på fest og farver.

Festudvalget havde haft travlt op til festen, og de stod selv i døren og tjekkede alle gæsterne ind. Lærerne og rektor Karen Marie Bach Christensen var som sædvanlig klar til at sikre, at alle gæsterne kom godt ind til festen, og at festen forløb på en god måde.

Da festen sluttede kl. 01.00, var der stadig gang i den gode fest, og dansegulvet blev først ryddet, da lyset blev tændt, og de festglade elever blev sendt ud.