Hvorfor vælge Allikelund Gymnasium?

Det er et interessant spørgsmål, som vi nu har fået dokumenteret på film!

Tirsdag morgen 27. august rullede et filmhold fra Rahbek Media nemlig ind på Allikelund Gymnasium for at … ja, først lige forhistorien: De sidste par uger har Allikelund Gymnasium arbejdet sammen med CompanYoung om et setup til i alt seks reklamefilm til brug på alle vores medier. Reklamefilm, som viser vores uddannelser og skole frem.

Gang i laboratoriet.

Det kom der en ret anderledes skoledag ud af, hvor kameraholdet var rundt med kamera i både klasselokaler, laboratoriet og fælleslokaler – og hvor flere af vores elever var i aktion med interviews.

Det siger eleverne om skolen
Undervejs fulgte vi med fra sidelinjen og opfangede et lille udpluk af citater fra eleverne – og grunde til at vælge Allikelund Gymnasium som din ungdomsuddannelse.

Du skal vælge Allikelund Gymnasium, fordi …

“… vi har et godt sammenhold og fællesskab, vi er sammen som en stor familie, vi er sammen på kryds og tværs – og samtidig er der plads til, at du kan være dig selv.”

“… vi kender dem, der går i lokalet ved siden af.”

“… vi oplever, at selv de lærere, du ikke har, gerne vil tale med dig, og de joker gerne med dig.”

“… vi får en stor indsigt i det naturfagligefelt på HTX.”

“… vi får i programmering lov til at designe vores egne produkter.”

“… vi får på EUX 2 uddannelser – du bliver både student og faglært.”

“… vi får på HHX en masse viden om verdensøkonomien og f.eks. om, hvordan man bruger medierne til at kommunikere med ens målgruppe.

“… vi går på et gymnasium, hvor du får medbestemmelse.”

“… vi både har elevråd, festudvalg, kantineudvalg. Det giver et godt studiemiljø.”

“… vi rejser ud og ser og oplever verden – fordi når du rejse, så prøver og lærer du en masse undervejs.”

“… vi får spændende faglig undervisning med superkompetente undervisere, som også interessere sig for os ud over det faglige.”

Victoria klar til at blive interviewet.

Ses vi 31. oktober?
Så kort og godt skal du i følge eleverne vælge en uddannelse på Allikelund Gymnasium, fordi du her får gode venner, dygtige og engagerede undervisere og får styr på, hvad du vil med dit liv.

Har du lyst til at opleve dette spændende og hyggelige uddannelsesmiljø kombineret med høj faglig viden, så sæt kryds i kalenderen 31/10 – her afholder vi som noget Allikelund by Night fra kl. 19:00 – 21:00. Uanset hvem du er, så er du velkommen til at komme og opleve gymnasiet, når de unge får aftenundervisning.