Tuborgfondet donerede musikken

Musik er kimen til sammenhold, glæde og fællesskab lyder det fra Tuborgfondet. Så da festudvalget før sommerferien ansøgte om en gratis kunstner til årets Introfest, var der inden for 24-timer et positivt svar. Valget faldt på Anthon Edwards, tidligere medlem af Citybois. En stor tak skal lyde til Tuborgfondet.

Først på aftenen spillede Nexus fede beats, og satte en fantastisk stemning blandt alle de glade unge mennesker. Alle billetter var allerede udsolgt i begyndelsen af ugen, og de 325 unge glædede sig ekstremt meget til at komme ud og holde fest:

’’Introfesten er altid meget populær. Alle de nye elever har brugt en masse krudt på at blive en del af studiemiljøet på deres nye uddannelsessted. Introfesten er en af de første lejligheder til at socialisere på tværs af klasser og årgange,fortæller rektor Karen Marie Christensen.

Hun fortæller desuden, at der på Allikelund Gymnasium er tradition for, at både nuværende og gamle elever har mulighed for at deltage i festerne. Der var derfor unge med til introfesten, som afsluttede deres uddannelse for flere år siden.

Servicebesøg af lokalpolitiet

I løbet af aftenen fik Allikelund også besøg af to betjente fra Kalundborg Lokalstation. Rektor Karen Marie Christensen havde selv tidligere på ugen ringet til stationen for at fortælle, at der blev afholdt introfest, hvilket er en helt normal procedure for gymnasiet. Hvis de vagthavende betjente har tid, kommer de forbi og hilser på de unge.

Rektor fortæller: ’’Vi er meget glade for denne forebyggende ordning og politiets interesse i, at de unge har en god aften.’’

Festudvalget, eleverne på Allikelund Gymnasium og rektor ser frem til næste gymnasiefest, som er planlagt til at blive afviklet på den anden side af efterårsferien.