Tak for en skøn aften

Mandag 8. januar 2018 slog vi fra 17.00 til 19.00 dørene op til Åbent Hus på Allikelund Gymnasium. Her var et hav af unge og deres forældre forbi for at se vores skole, høre om vores uddannelser og møde rektor, undervisere og nuværende elever.

Det var skønt at møde dem alle, opleve deres engagement og høre om deres uddannelses- og fremtidsdrømme.

Lidt eksperimenter
Aftenen startede med en introduktion til Allikelund Gymnasium ved rektor Dorthe Alvang, inden de fremmødte gæster for alvor kunne gå på opdagelse i vores uddannelser rundt omkring i fællesområdet ved kantinen.

Her var der opsat boder med vores fire uddannelser – hhx, htx, eux og eud – og flere af stederne var der også forsøg i gang og praktiske eksempler på, hvad man kan møde på uddannelser. Lige fra kemisk ildshow og mikroskop-undersøgelse af blod til skolens 3D-printere og business-cases på hhx. Bare for at nævne et par af eksperimenterne.

Vores elever og undervisere stod klar til at snakke med forældre og unge i løbet af de hyggelige timer og nød virkelig at tale om både vores uddannelser og de unges drømme og tanker. Så tak for en forrygende aften på Allikelund!

Herunder kan du læse mere om vores fire uddannelser:

Har du nogle spørgsmål, kan du altid skrive til os på Facebook, ringe til os på 72 290 500 eller komme forbi skolen på J. Hagemann-Petersens Alle 22.