FGU NVS (forberedende grunduddannelse) blev startet op 12. august 2019 med i alt tre skoler i henholdsvis Fårevejle, Svebølle og Holbæk.

Eleverne på FGU er i alderen 16-25 år og er vidt forskellige steder både i livet og i deres skolegang, og FGU’s vigtigste opgave er at ruste eleverne fagligt og personligt til videre job eller ungdomsuddannelse.

Om stillingen
I den forbindelse søger vi lige nu tre studerende, som kunne have interesse i at hjælpe med dette og støtte eleverne i deres faglige udvikling, så de kan nå deres mål indenfor de boglige fag som dansk og matematik.

Vi søger derfor 3 studenter som kunne have interesse i at støtte elever i deres faglige udvikling, således de kan nå deres mål indenfor de boglige fag så som dansk og matematik.

Timerne kan tilrettelægges fleksibelt, men vil som udgangspunkt ligge kl. 8.00-15.00. Det samlede antal timer pr. uge vil ligge på 20-30 timer med mulighed for flere timer.

Vi søger en medarbejder til hver skole – i Fårevejle, Svebølle og i Holbæk.

Løn efter overenskomst.

Vil du søge jobbet?
For yderligere interesse eller information kan du kontakte ledelseskoordinator på FGU Stine Lovise Pallesen. Stine kan kontaktes på mailen spa@fgunvs.dk eller tlf. 25 27 15 16.