— Yes, jeg er færdig!

— Puh, det var bare det, jeg ikke ville trække.

— Jeg fik 12!

— Hvor står I mange!

— Nu er det overstået!

Vores elever var hele følelsesregistret igennem, da der mandag 20. juni var studenter på Allikelund igen for første gang i ét år.

En festlig uge
Den første af dem alle var Nathalie Bak Hald, der 10.00 kom ud fra sin sidste mundtlige eksamen — i dansk. Og det var noget af et syn, der ventede hende ved eksamensgangen. Venner, familie, klassekammerater. De stod alle med spændte blikke og var klar til at fejre hende.

Først skulle hun selvfølgelig have den flotte mørkeblå hue på, inden hun, som traditionen foreskriver det, hejste flaget foran Allikelund og dermed satte studenterugen i gang.

Tre år med læring og oplevelser
Derefter fulgte den ene student efter den anden, som fik hue på efter flere års hårdt slid og skønne minder på Allikelund. Den bedrift kunne de fejre i salen på Allikelund, hvor der ved bordene blev nydt bobler, givet gaver til afgangseleverne og generelt bare hygget til den store guldmedalje.

Det bliver der også mulighed for i morgen, hvor vi får endnu flere studenter, og selvfølgelig på lørdag 25. juni, hvor årets dimission finder sted.