Ingen måned uden et velbesøgt og informativt skolemøde i salen på Allikelund, og 25. april var der mange spændende punkter på dagsordenen til skolemødet – også med besøg.

Som altid startede rektor Karen Marie med at byde velkommen, inden der kunne tages hul på dagens program, som du kan læse herunder.

Sidste skoledag 12. maj
Sidste skoledag for vores 3.g’ere og GF2-elever bliver i år torsdag 12. maj. Det er en festlig dag, og efter hyggelig morgenmad i klasserne vil der også i år være underholdning i salen, hvor alle er velkomne. Vi glæder os!

Nyt fra elevrådet
Alma fra 1.a på HHX havde brugt hele weekenden i LH (landssammenslutningen af handelsskoleelever) sammen med en masse andre unge fra elevråd rundt omkring i landet. De havde brugt hele weekenden på at tale om uddannelse, og Alma havde bl.a. fremlagt, at elever på EUD og EUX skal nå alt for meget på for kort tid. Dette fantastiske forslag var blevet stemt igennem. Hurra! Vi er her i Kalundborg med til at påvirke uddannelsesdagsordenen i Danmark. Godt gået, Alma!

Eksamensangstkursus
Studievejleder Helle fortalte om, at hvis man er bange for at gå til eksamen, så afholder hun et lille kursus om eksamensangst.

Kurset forløber over 2 timer:

Onsdag 4. maj kl. 11.55-12.55 i lokale K2
Tirsdag 10. maj kl. 11.55-12.55 i lokale K3

Headspace på besøg med Ea og Jonas
Headspace var igen på pletten og fortalte, at de havde en konkurrence med og fine præmier. Headspace står altid klar til at lytte og tale med unge.

Festudvalget og klimaudvalget – tøjbyttedag og skrald
Karen, Mille og Valdemar fortalte, at vi alle er inviteret til en tøjbyttedag samtidig med en fredagscafé. Det sker fredag 6. maj. Konceptet går i al sin enkelthed ud på, at man tager det tøj med fra husstanden, som ingen bruger. Og andre kan således tage det med hjem og bruge det. Alle er velkommen til at tage tøj fra bordene, også selvom man ikke har noget med til puljen. Det overskydende tøj doneres om eftermiddagen til Røde Kors.

Nabogo også forbi
Nabogo var på et opfølgende besøg, og de fortalte, at alle var velkomne i deres stand i kantinen. Og man kunne endda vinde biografbilletter. Nabogo vil gerne gøre verden mere grøn, hver gang nogen skal fra A til B. Derfor synes Nabogo, at vi skal blive meget bedre til at køre sammen.

Der var altså meget at vende, og efter det vellykkede – og lidt længere – skolemøde takkede rektor af, inden eleverne fik en lidt længere pause og senere kunne vende tilbage til undervisningen.