Vi kan ikke vente med at byde alle vores nye elever velkommen på Allikelund Gymnasium mandag 10. august.

Og hvis du som kommende elev også har gået og glædet dig hele sommeren til at starte på HHX, HTX, EUX, EUD eller 10. klasse hos os, er ventetiden snart ovre. Der er nemlig mindre end én uge til.

De nye 10. klasse-elever skal møde op på Allikelund kl. 9.00, og elever på HHX, HTX, EUX og EUD skal møde kl. 9.15. Her vil rektor Karen Marie Christensen tage godt imod jer sammen med tutorerne og jeres kommende kontaktlærere.

En god start
På forhånd har tutorerne forberedt en god introtid med en masse spændende, sjove og lærerige aktiviteter, så de nye elever bliver rystet godt sammen indbyrdes og med de ældre årgang på Allikelund.

Den første uge kommer til at byde på en masse nye indtryk, og de nye elever vil også få en forsmag på undervisningen og selvfølgelig lære skolen godt at kende.

Altsammen så de får den allerbedste start på Allikelund. Har du som elev spørgsmål – hvad end dette måtte være – så spørg endelig. Du kan spørge tutorerne, lærerne, studievejlederne eller rektor – alle står klar til at hjælpe, så du kan finde dig godt til rette på Allikelund.

Skal jeg forberede noget?
Du skal faktisk ikke forberede noget inden skolestart – bare du har dit gode humør med, når du starter og er klar til at møde en masse nye mennesker, som er ligeså spændte som dig.