Mandag  11. oktober holdt vi skolemøde på Allikelund Gymnasium. En fast tradition gennem efterhånden flere år.

Normalt holdes der skolemøde hver 3-4 uge i 12-frikvarteret, hvor alle elever samles i kantinen og får informationer om alt fra fester, aktiviteter, nye tiltag osv.

Et godt fællespunkt
Det er et super godt sted at kommunikere og tale sammen, da ikke alt er egnet til at blive meddelt skriftligt i en besked på Lectio. Under coronaen blev der også afholdt skolemøder virtuelt – men det er heldigvis ikke nødvendigt længere, da det er meget sjovere at være sammen i 3D end i 2D.

Alle elever og medarbejdere var til stede på dagens møde, hvor der var en masse informationer, efter der var budt velkommen

Vi går nu ind i en tid, hvor vi normalt bliver lidt sløje, og det er ikke nødvendigvis corona, men vi skal hele tiden passe på hinanden og tag gerne en test, hvis du er i tvivl. Er den positiv, skal jeg samt kontaktlæreren informeres, indledte rektor Karen Marie Christensen mødet, inden hun fortsatte med lidt praktisk info:

− Kantine er lukket i uge 41, og den vender stærkt tilbage på den anden side af efterårsferien med nyt gulv og nyt køkken. I kan godt glæde jer.

Fredagsbar inden ferien
Efter en stor hånd fra salen kom festudvalgsformanden Joel fra 3.O (EUX) på – og også han havde gode nyheder med:

− På fredag afholder vi fredagsbar og fejrer, at vi har gået i skole i 50 dage nu!

Så blev mikrofonen givet videre til underviser Jacob Majlykke, som fortalte om det kommende filmmaraton (som der snart kommer mere om her på siden og på vores sociale medier).

Slutteligt fik rektor mikrofonen igen og gav skolemødets sidste ord:

− I uge 43 kommer der et nyt udvalg her på Allikelund Gymnasium: klimaudvalget. Denne idé er opstået hos nogle elever i 2.x – en super relevant og spændende idé – og har du lyst til at være med til at sætte dagsordenen mht. Allikelunds klimaindsats fremover, så glæder vi os til at se dig torsdag i spisepausen i uge 43.

Dermed blev et informativt skolemøde, hvor engagement og aktivitetsniveau var helt i top (som sædvanlig), rundt af med manér.