I dag 28. november har rektor Karen Marie Bach Christensen afholdt skolemøde.

Allikelunds skolemøder er kendt for at være korte og informative møder, som afholdes mindst en gang om måneden. Således kan alle blive opdateret på, hvad der sker på skolen i øjeblikket – lige fra nye praktiske tiltag til fester og forslag fra eleverne.

I slutningen af november 2019 var der informationer om kommende LAN-party, jul og meget mere på programmet.

Læs selv med her:

Vær med til at forme Allikelund Gymnasium
Hans-Karl fra 2.X HTX er den nye elevrådsformand, og han lagde på skolemødet ud med en kort præsentation af sig selv og opfordrede alle til at komme med forslag til tiltag, som elevrådet kan arbejde med i fremtiden.

Dette indslag blev efterfulgt af rektor, som fortalte, at der igen i år er udskrevet julekonkurrence for alle klasser. Konkurrencen går i alt sin enkelthed ud på, at den klasse, der julehygger mest i december, vinder en stor kage til hele klassen i januar – og underviserne er jury.

Så tog Bjarne, som er underviser på gymnasiet, mikrofonen og informerede om det kommenende LAN-event, som afholdes den fredag 6. december – det er 24 timer, hvor salen på Allikelund bliver omdannet til gamer-sted med computere over det hele og konkurrencer, sponsorgaver og gratis morgenmad. Det plejer at være utrolig hyggeligt og bliver det med garanti også i år.

Stemingen var god ved skolemødet, som udover at dele informationer kunne bruges til at tage det store juletræ, der netop er kommet op, i øjesyn. Det duftede dejligt af gran og varslede med sin tilstedeværelse, at det om lidt er december og snart jul.