Endnu et helt fantastisk skoleår er afsluttet på Allikelund Gymnasium – og sikke mange oplevelser, arrangementer og aktiviteter det har budt på.  Det har været et år, hvor vi har udviklet os en masse og haft det super både fagligt og socialt.

Her er blot et lille udpluk af nogle af de fede ting, der har være på Allikelund:

En masse nye elever i august
Tilbage i august bød vi en hel masse nye elever velkommen både på 1.g HTX, EUX, EUD og så rykkede 10 klasse også ind.

De første dage bød på en masse introaktiviteter og hygge, og alle elever blev i den grad rystet godt sammen.

Læs mere

Sociale arrangementer og initiativer
På Allikelund er vi kendt for vores stærke sociale fællesskab, og i løbet af året har vi haft et hav af sociale arrangementer lige fra en Tivolitur i København, UV-fest med rave-tema og UV-maling i store mængder på tøj, kroppen og i håret til et brag af en gallafest og forskellige hyggelige LAN-parties.

Læs mere

Talent dyrket
Vi har deltaget ved DM i bioteknologi, afholdt Innovations Camp med Danske Bank og samarbejdet med en række lokale virksomheder som Kalundborg Rocker og LOF.

Vi er kåret som landets bedste HTX, når det gælder om at løfte elevers karakterer – og det er vi utrolig stolte over.

Læs mere

Forskellige rejser
I år gik studierejserne til Firenze og Berlin. 3.o og 3.z var på studietur til Firenze og Motecatini i oktober, hvor de besøgte vingården Ruffino, en mozarella-produktion og var på skattejagt i Firenzes gader.

10. klasserne var i Berlin, og turen bød på alt godt fra Tyskland og en masse udflugter. Eleverne var på Mauermuseum, de så Brandenburger Tor og gik en tur i den østlige del af Berlin.

Læs mere

Corona – ikke kun dårligt
Foråret har været præget af corona, og vi blev derfor nødt til at have skole på en anderledes måde end vi var vant til. Det har vi lært en masse af – vi har anvendt forskellige digitale platforme, været sammen på afstand og set mulighederne i virtuel undervisning.

Læs mere

Den skønne sommertid med dimissioner
Friskest i vores hukommelse er sommertiden, og de mange festlige øjeblikke, der har været her.

Juni startede med en hyggelig sidste skoledag for vores 10. klasser, 1.g og 2.g’er, efterfulgt af sidste skoledag for vores 3.g’ere og afsluttende elever. Den bød både på fælles morgenmad, sceneshows, forskellige konkurrencer og glade elever i kreative kostumer.

Dimission for vores K10-elever 18. juni med taler, priser og bevisoverrækkelse.

Og så blev det tid til hueeksaminerne på Allikelund i uge 26. Sikke en uge det var med en fantastisk stemning og masser af fejring. Vores afsluttende elever kom ud en efter og fik hue på. Lørdag i samme uge afholdte vi dimission for vores studenter, hvor de blev fejret med manér før de kørte afsted i deres flotte studentervogne.

Læs mere

Det er blot nogle af de fede ting, der er sket, og vi glæder os allerede til august, hvor den står på endnu flere skønne oplevelser.