Humøret havde lige fået et ekstra nøk opad, da afgangsklasserne fra HTX, EUX og EUD mødte op på Allikelund i dag tirsdag 2. juni.

 En festlig dag
De var nemlig klar til at holde sidste skoledag – først med morgenmad rundt omkring i klasserne og siden med sceneshow i salen. Her havde 3.x arrangeret en særlig og sjov omgang Jeopardy med to lærerhold, som skulle dyste mod hinanden.

Og som det er tradition, mindedes alle afgangseleverne også de gode år med deres undervisere med skønne gaver og slog fast, at underviserne på Allikelund er de bedste. Også de to studiesekretærer Henriette og Michelle fik en flot kurv som tak for deres hjælp og støtte igennem årene.

Alt i alt var det en fantastisk og festlig dag, hvor eleverne var klædt kreativt ud – lige fra Teletubbies til politibetjente og Dracula.

Dimission inden længe
Senere i juni må eleverne skifte de flotte udklædninger ud med deres finere puds, når først eksamen og siden året dimission venter lørdag 26. juni kl. 1.00. Her sætter vi et punktum for dette års studenter og afsluttende EUD-elever, som alle får endnu en mulighed for at  feste sammen igen. Vi glæder os.

Se flere fotos fra dagen på vores Facebook-side