Bliver din søn, datter, kæreste, bedste ven eller noget helt femte student lige om lidt? Så kom og fejr ham/hende på Allikelund Gymnasium!

Skolen er åben for alle, og alle studenter kan fejres i kantineområdet, hvor der er pyntet op med blomster og flag. Den enkelte student kommer oftest ud fra sidste eksamen lige omkring den lange gang ved kantinen, og det er også her, studenterhuen oftest sættes på.

I 2018 hejste Evode flaget som årets første student.

Fejring i kantinen
Derefter er det kutyme, at student samt familie og nærmeste slår sig ned i kantinen og fejrer begivenheden med medbragte lækkerier (champagne, frugt osv.). Det håber vi, I vil gøre, for vi vil gøre alt for at skabe de bedste rammer om studentertiden på skolen.

Champagne hører sig til, når man er blevet student.

Og til studenterne: Husk at klappe dig selv på skulderen, når du kommer ud fra sidste eksamen (og i dagene efter). Du har gennemført dit mål efter en række spændende år på Allikelund, hvor gymnasietiden sikkert både har været sjov, lærerig og hård med lektier, timer, afleveringer, studieture, fester og meget andet. Så derfor har du fortjent at være stolt af dig selv.