Som du nok ved, er tingene lidt anderledes end normalt på Allikelund i øjeblikket. Og dermed også pauserne, som nemlig er delt op, så eleverne kan holde dem forskudt af hinanden.

Eleverne på HTX starter
Hver dag klokken 11.25 til 11.55 holder HTX’erne dermed spisepause på Allikelund Gymnasium, og når de er færdig med at holde pause, så er det EUX’ernes tur.

Som sædvanligt bruger eleverne pauserne på at catche up med hinanden, slappe af inden næste time og så selvfølgelig på at fylde depoterne op med mad og drikke enten hjemmefra eller kantinen.

Onsdag 29. april kunne man således for bare 35 kr. købe et super lækkert måltid mad – dagens ret var nemlig chili con carne med det hele plus en sodavand. Se, det er billigt, og eleverne udtrykte da også deres store tilfredshed med maden.

Som rigtige smagsdommere afgav de nemlig deres vurdering – 5 ud af 5 stjerner.

Vi glemmer ikke hyggen på Allikelund – nu er det bare med afstand.

Hjemmelavet mad og hygiejne i top
Ligesom på resten af Allikelund er det ekstremt vigtigt for os, at hygiejnen er i top i køkkenet, og det sørger vores nye kantinedame Heidi for – udover at hun laver god hjemmelavet mad.

Som en af eleverne sagde i kantinen:

− Det er lidt ligesom at få flymad … her er alting også pakket så fint ind med klude og det hele.

Nåede du ikke at købe en omgang dejlig mad i dag onsdag, så har Heidi lovet, at der igen i morgen og, ja, altid vil være dejlig hjemmelavet mad, som du kan købe i kantinen på Allikelund.

Sådan et lækkert sæt her koster kun 35 kroner.