I frokostpausen blev alle medarbejdere på Allikelund Gymnasium onsdag 2. marts forkælet med store lækre jordbærtærter, da de har en stor del af æren for det flotte elevoptag, som gymnasiet igen i år oplever.

En ny årgang på vej
Snart kommer der nemlig over 100 nye elever på Allikelund Gymnasium. Rektor Karen Marie Bach Christensen sidder på kontoret og fortæller med glæde:

− Vi er så stolte over, at mere end 100 elever har valgt at tage deres uddannelse her hos os på Allikelund Gymnasium. Jeg tror, at denne flotte søgning skyldes, at vi har et rigtig godt og sundt studiemiljø, som er kendetegnet ved gode venskaber, respekt og tolerance eleverne imellem.

− Desuden er underviserne meget dygtige til at løfte elevernes faglige niveau. Og ikke nok med det: De er også oprigtigt interesserede i den personlige relation til eleverne, lyder det fra Karen Marie.

Allikelund har både fokus på elevernes faglighed og deres generelle trivsel. I det tilfælde, hvor en elev har brug for særlig støtte, har de et helt team af medarbejdere, der er klar til at hjælpe. Et team bestående af studievejleder, mentorer og en velfungerende psykologordning. Samtidigt er der også en stribe af talenttilbud for de elever, som gerne vil udfordres lidt ekstra og eventuelt har lyst til at deltage i forskellige faglige konkurrencer.

Vi har også plads til dig
− På Allikelund er der plads til at tænke stort, og når eleverne forlader Allikelund, er de blevet til voksne mennesker, som er klædt på til videreuddannelse samt til at indtage verden som arbejdsplads, fortæller Karen Marie og slår fast afslutningsvis, at – selvom Allikelund har oplevet en rigtig god søgning – så er der stadig plads til flere elever.

Så når de sidste uafklarede elever i Kalundborg Kommune skal finde frem til, hvor de skal høre til efter sommerferien, kunne nogle af tilbuddene på Allikelund være en oplagt mulighed – herunder et tiende skoleår på K10 med rækken af spændende valg- og linjefag eller måske en erhvervsuddannelse (EUD).