Vil du gerne hurtigt ud at arbejde og ikke kun lære fra bøgerne? Så er EUX eller EUD helt sikkert noget for dig! Her kan du som en del af din uddannelse komme ud som elev i en virksomhed og få erfaring og elevløn.

Og god nyhed: På Allikelund Gymnasium har vi opstart på EUD og EUX allerede igen 14. januar 2019.

Her kan du starte på grundforløb 2 med følgende retninger:

EUD GF2
Detail
Handel
Event

EUX GF2
Kontor
Finans
Detail
Handel
Event

Du kan søge om optagelse på optagelse.dk

Ikke helt sikker på, hvad du vil være?

Hvis du stadig går og overvejer, hvad du vil være, kan du altid komme forbi os tale med en af vores studievejledere eller ringe til dem (Rikke Bjørn Jensen) på tlf. 20 75 50 75.

Hvad kan jeg blive?

EUD (merkantil) er for dig, som har lyst til at blive: handelsassistent (salg), dekoratør, indkøbsassistent, logistikassistent, butiksmedhjælper, salgsassistent eller eventkoordinator.

Opbygning på EUD merkantil
Grundforløb 1, 20 uger → grundforløb 2, 20 uger → hovedforløb m. ca. 2 års elevtid

EUX Business er for dig, som har lyst til at arbejde inden for detailhandel, finans, handel, kontor eller event. Vær opmærksom på det unikke ved EUX, som er, at du får to uddannelser i én. EUX er nemlig en erhvervsuddannelse med en gymnasial påbygning.

Opbygning på EUX Business
Grundforløb 1, 20 uger → grundforløb 2, 20 uger → studieår, 1 år → hovedforløb eller videreuddannelse

Men kan jeg ikke høre lidt mere?

Jo! Mandag 3. december er vi med, når der afholdes uddannelses- og lærlingemesse i Kalundborghallernes hal 1 fra 16.00-19.30. Kom forbi og sig hej og snak blandt andet med vores elever.