Oplever Silicon Valley indefra

I øjeblikket er vores htx-elever på 2. og 3. årgang på studietur til USA – nærmere bestemt San Francisco. Her har de de sidste dage udforsket byen, som er et af de førende steder i verden, når det kommer til iværksætteri og innovation.

Snak med de store i branchen
Elever og undervisere har blandt andet været et smut til Santa Clara, hvor de mødtes med Rick fra Dell, Adidjah fra Google, Alex fra Amazon og Reese, som tidligere har været hos Samsung og nu er hos Cybersecurity. Selvom de er herrer med årelang erfaring fra de største firmaer fra tech-branchen, havde de valgt at bruge 2,5 timer en lørdag på at tale med vores unge videbegærlige elever.

Her fortalte firkløveret blandt andet om deres vej ind i nogle af de største tech-virksomheder i verden og deres dagligdag i Silicon Valley, ligesom de også kom ind på, hvor de mener, tech-branchen og Silicon Valley er om 5-10 år.

Efter de mange afsindigt spændende timer, drog elever og undervisere ud i solen for at udforske endnu mere af San Francisco.

Masser af innovation
Næste dag var der igen masser af innovation på programmet, for her blev det meste af dagen brugt i San José Downtown og på The Tech Museum of Innovation.