Samarbejde med erhvervslivet

På Allikelund Gymnasium ønsker vi, at undervisningen tager udgangspunkt i de nyeste tendenser i samfundet omkring os. Så det er helt centralt for os at følge med udviklingen i erhvervslivet.

Derfor ser vi samarbejdet med erhvervslivet som en vigtig del af skolens aktiviteter. Det gælder både for HHX, HTX, EUD og EUX.

Tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv
Hos os har det lokale erhvervsliv mulighed for at dele ud af deres erfaringer. Men samtidig har erhvervslivet også mulighed for at indgå i et samarbejde med en gruppe af vores elever eller en hel klasse.

Vi samarbejder løbende med erhvervslivet omkring undervisningen. F.eks. i forbindelse med besøg af gæstelærere, virksomhedsbesøg, studieprojekter osv.

Win-win for elever og virksomheder
Det vigtige for os er, at eleverne får en smagsprøve på, hvad det vil sige at arbejde i erhvervslivet, og at eleverne samtidig får mulighed for at relatere deres fag og projekter til virkeligheden.

Samtidig får det lokale erhvervsliv mulighed for at få indblik i de unge, deres uddannelse – og hvem ved – måske finde en kommende medarbejdere.

Allikelund samarbejder bl.a. med virksomheder om:

  • Innovationscamps – læs mere

  • Gæstelærere (foredrag)

  • Virksomhedsbesøg

  • Casevirksomhed