Velkommen til Allikelund Gymnasium

Døren til en spændende fremtid

Allikelund Gymnasium er et gymnasium hvor faglighed, fællesskab og trivsel prioriteres højt, og hvor der er plads til den enkelte.

Dygtige og engagerede lærere, it-understøttet undervisning og praksisnære læringsaktiviteter er med til at udvikle nysgerrighed og læringslyst.

Vi fokuserer på at levere spændende og meningsfuld undervisning, og vores lærere støtter op om elevernes ambitioner og udfordrer og støtter dem i at udfolde deres potentiale.

På Allikelund Gymnasium har vi fokus på at samarbejde lokalt, nationalt og globalt. Det kommer bl.a. til udtryk i vores store udbud af virksomhedsbesøg, studieture, foredrag, besøg fra tidligere elever og besøg på videregående uddannelsesinstitutioner.

Både en gymnasial uddannelse (HHX og HTX) og en erhvervsuddannelse (EUX Business, EUD Merkantil og EUS – Erhvervsuddannelse for studenter) er fantastiske muligheder for at få et godt udgangspunkt for din videre uddannelse og karriere, og på Allikelund Gymnasium er der mulighed for at sætte dit personlige præg på hverdagen og fællesskabet.

Vi står klar med et spændende studiemiljø og et stærkt fællesskab på tværs af uddannelser og årgange.

Velkommen på Allikelund Gymnasium.