Faglighed, fællesskab og trivsel

Allikelund Gymnasium er DIN dør til en spændende fremtid

På Allikelund prioriterer vi faglighed, fællesskab og trivsel højt. Vi er et gymnasium med plads til den enkelte, for hos os får du mulighed for at sætte dit personlige præg på hverdagen.

Dygtige og engagerede lærere, it-understøttet undervisning og praksisnære læringsaktiviteter er med til at udvikle nysgerrighed og læringslyst.

Vi fokuserer på at levere spændende og meningsfuld undervisning, og vores lærere støtter op om elevernes ambitioner og udfordrer og støtter dem i at udfolde deres potentiale.

Kort sagt: Vi står klar med et spændende studiemiljø og et stærkt fællesskab på tværs af uddannelser og årgange.

Se vores visioner og værdier

Gymnasiale uddannelser og erhvervsuddannelser
Som en del af EUC Nordvestsjælland udbyder Allikelund Gymnasium både de gymnasiale uddannelser HHX og HTX samt erhvervsuddannelserne EUX Business og EUD Business.

Alle vores uddannelser giver dig fantastiske muligheder for at få et godt udgangspunkt for din videre uddannelse og karriere.

Læs mere om alle vores uddannelser

Virksomhedssamarbejde og globalt udsyn
Det er naturligt for os, at integrere erhvervslivet bedst muligt i skolens virke. Samtidig har vi ikke blot et regionalt og nationalt udsyn, vi forbereder også vores elever på de globale markeder og forskellige kulturer.

Alt dette kommer bl.a. til udtryk i vores store udbud af virksomhedsbesøg, studieture, foredrag, besøg fra tidligere elever og besøg på videregående uddannelsesinstitutioner.

Læs mere om Allikelunds samarbejde med erhvervslivet

Moderne syn på uddannelse og dannelse
Vi er af den opfattelse, at en ungdomsuddannelse skal passe til samtiden og ruste eleven bedst muligt til fremtiden. Derfor har vi et moderne syn på uddannelse og dannelse, og det er vores mål, at vores elever bliver i stand til at medvirke som demokrater i en global verden i stadig forandring.

Velkommen på Allikelund ?

Se vores uddannelser

Uddannelser | Allikelund Gymnasium

Følg os på Facebook

Læs vores brochurer

Loading...