Velkommen til Allikelund Gymnasium!

Vi glæder os til at se dig i august, hvor du tager hul på en spændende tid. En tid hvor du får venner for livet, lærer en masse nyt og bliver klædt på til fremtiden.

Allikelund Gymnasium er et gymnasium hvor faglighed, fællesskab og trivsel prioriteres højt, og hvor der er plads til den enkelte. Dygtige og engagerede lærere, it-understøttet undervisning og praksisnære læringsaktiviteter er med til at udvikle nysgerrighed og læringslyst.

Vi fokuserer på at levere spændende og meningsfuld undervisning, og vores lærere støtter op om elevernes ambitioner og udfordrer og støtter dem i at udfolde deres potentiale.

På Allikelund Gymnasium har vi fokus på at samarbejde lokalt, nationalt og globalt. Det kommer bl.a. til udtryk i vores store udbud af virksomhedsbesøg, studieture, foredrag, besøg fra tidligere elever og besøg på videregående uddannelsesinstitutioner.

En hhx eller en htx er en fantastiske mulighed for at få et godt udgangspunkt for din videre uddannelse og karriere, og på Allikelund Gymnasium er der mulighed for at sætte dit personlige præg på hverdagen og fællesskabet.

Vi står klar med et spændende studiemiljø og et stærkt fællesskab på tværs af uddannelser og årgange.

Vi er et digitalt gymnasium

Som elev på Allikelund skal du ikke slæbe tunge bøger. Vores bøger er digitale ibøger, og du skal derfor medbringe egen bærbare eller tablet. Vi har selvfølgelig trådløst netværk.

Hvornår starter timerne?

Undervisningen begynder 8.00. Hver lektion er på 60 min. Se vores moduler og ringetider her.

Studierejser

Som elev på hhx og htx kan du se frem til nogle spændende studieture. Læs mere om vores studierejser her.

Tæt samarbejde med erhvervslivet

Uanset om du er eud, eux, hhx eller htx elev så har vi på Allikelund Gymnasium fokus på at den undervisning du får, foregår så tæt på virkeligheden som muligt. Læs mere om vores samarbejde med erhvervslivet her.