Fredag 22. marts var 2.A fra Allikelund Gymnasium på virksomhedsbesøg. Et ganske særligt virksomhedsbesøg. Det var nemlig Frederik fra klassen, der havde arrangeret besøg på McDonalds Danmark, hvor den meget engagerede underviser Morten fortalte om alt fra strategi til forretningsmodel for virksomheden.

Det gav eleverne utrolig brugbar viden, som de skal bruge til en tværfaglig opgave på HHX.

Fredag er burgerdag
Besøget blev rundet af på bedste vis – nemlig ved, at McDonalds gav frokost på deres restaurant. Det var her sjovt for 2.A at sidde på en McDonalds omgivet af medarbejdere og de øverste chefer for virksomheden Danmark, og eleverne nød det virkelig. Ligesom de også nød maden, som selvfølgelig var burgere.

Efter frokost gik turen til Danmarks Tekniske Universitet (DTU), hvor Michael, der er konsulent i Technology Transfer, fortalte om, hvordan de arbejder med alle de idéer, der opstår hos dem – både blandt undervisere og elever – og om, hvordan de hjælper til at gøre dem til virksomheder.

En spændende, hyggelig lærerig dag for både elever og undervisere, der blev klogere med indblik i to forskellige virksomheder.