Lad det være sagt med det samme: Vores nye – okay, de har efterhånden gået på Allikelund i fire måneder – HTX-elever fra 1.x er gode til at følge med i undervisningen.

Faste mågebesøg
Når koncentrationen af og til smutter i en time sent på dagen, hænder det ofte, at de kigger ud af vinduet og får øje på deres ‘flyvende venner’ ude på den anden side af ruden: en flok måger, som ofte holder ‘flyvepause’ ude foran deres klasseværelse.

Her ses det fine diplom.

Og fordi mågerne er faste gæster ude foran klassen, har 1.x gjort det til en tradition at kåre månedens måge. Noget, der bliver taget meget seriøst, og hvor der laves et nydeligt diplom, som rektor Karen Marie endda underskriver.

Tillykke til Jørgen
Kriterierne for at blive månedens måge er kun for klassen kendte og varierer fra måned til måned. I oktober vandt mågen Brian eksempelvis for at være den mest stampende måge, mens prisen her i november er gået til mågen Jørgen for at være den mest relaterbare.

Det er en skøn og kreativ tradition, 1.x har fået startet, og vi glæder os til at se, om der er nok måger, til at de kan holde traditionen kørende helt til sommeren 2024, hvor klassen bliver studenter. Vi vil i hvert fald følge med løbende.