Midt i august fik vi spændende besøg på Allikelund, da Oliver, som ejer virksomheden LabCut.dk var forbi for at aflevere en række kaffekalender med en ganske særlig indgravering: Allikelund Gymnasium var skåret ind i overfladen.

Oliver er iværksætter og får et kick ud af at producere flotte graveringer på diverse produkter. Han havde også et godt tilbud med på drikkedunke med graveringer – så rektor overvejer denne mulighed.

Har bare et iværksætter-gen
For ikke så længe siden blev Oliver selv student, men han har længe dyrket sit entreprenante gen. Allerede i folkeskolen på Herredsåsen havde han innovation og vandt sammen med kammerater konkurrencer. Herefter begyndte han at producere elektronisk musik – moderne dance.

Og det med musikken tog han videre, da han var med til at stifte et pladeselskab i England – nemlig Wyndture, som betyder universet for kreativitet. Det er han ikke længere så involveret i, idet han nu har kastet sig over gravering. Her har han to virksomheder: LabCut.dk samt sweetmemory.dk.

Flere slags indgraveringer
Udover at have Allikelund Gymnasium som kunde har Oliver også flere store virksomheder i lokalområdet som kunder, og han han fx graveret tags til maskiner og pumper hos Novo Nordisk og Multi-tek.

Når Oliver ikke er travlt optaget i en af sine virksomheder, bruger han tid på at videreudvikles sin forretning med råd fra Kalundborgegnens Erhvervsråd.

Som du kan se på billederne, blev resultatet på vores kaffekander utrolig flot – og vi er meget tilfredse. De kommer til at pynte på lærerværelset, når staben på Allikelund skal have kaffe i løbet af ugen.