Skoleåret nærmer sig langsomt sin afslutning, og det betyder mundtlige eksamener på Allikelund Gymnasium. Ikke mindst for vores elever i K10, hvor de mundtlige eksamener har været i fuld gang i denne uge.

Alle tre klasser skal på den
10.A var således både onsdag og torsdag til eksamen i mundtlig matematik, og samtidig var 10.B oppe i mundtlig dansk. Imens har 10.C haft en uges læseferie til at blive klar til deres første mundtlige eksamen i næste uge – i dansk.

På en af eksamensdagene i denne uge mødte vi Mathias Vang Nielsen fra 10.B, som var klar til at skulle op i dansk. Her havde han skrevet en synopsis ud fra kortfilmen Eksamen, der blandt andet handler om at være nervøs.

− Præcis som jeg har det lige nu, inden jeg skal op, fortalte Mathias, der dog samtidig så ud til at være ved godt mod.

Stærke præstationer
Det gik da også godt for både 10.A og 10.B, og vi er stolte af at kunne fortælle, at alle bestod i denne uge – og vi håber på, at stilen holder helt frem, til sidste elev har været til eksamen. Dygtige elever og dygtig lærere over hele linjen.

Og når sidste eksamen er klaret, kan vi for alvor glæde os til – okay, vi glæder os allerede nu – til dimissionen for K10 tirsdag 22. juni kl. 16.00, hvor hver elev må have to gæster med.