Juleklip i lange baner

Klokken havde nærmest ikke engang passeret 9.00 mandag morgen på Allikelund Gymnasium, før julemusikken bragede ud af højtalerne, og eleverne gik på jagt efter det bedste papir til den guirlande, nissemand eller det julehjerte, de havde tænkt sig at lave.

Det var nemlig blevet 1. december, og det var ingen i tvivl om. Midt i kantinen tronede et kæmpe juletræ. Kun lige akkurat ikke højt nok til at ramme loftet. Og rundt omkring ved de mange borde sad de mange elever klar med saks, lim, papir, tape – og måske en YouTube-video eller to til lidt inspiration.

Julemand på Allikelund

Konkurrerer om bedste pynt
Traditionen tro dyster eleverne på Allikelund i december om at pynte flottest op. Klasserne mod hinanden. Derfor var der god grund til at komme i gang med at være kreative, da der var dømt klippeklistre i timerne op til frokost 1. december, og eleverne viste sig da også hurtigt at være målrettede og ambitiøse i det julepynt, de lavede.

Der var derfor både julemænd i realistisk højde, meterlange guirlander, julestokke, snefnug til vinduer, julehjerte efter julehjerte og så videre. Eleverne fik virkelig vist deres mest kreative side frem, mens julemusikken var med til at sætte decemberhumøret helt på plads.

Julestjerne på Allikelund

Se alle fotos fra dagen på Allikelunds Facebook-side