Her i august har vores nye årgang på HHX, HTX, EUX og EUD brugt masser af tid på både at lære hinanden, lærerne, skolen og de nye fag at kende.

Ikke mindst på årets to introture, som fandt sted mandag 16. august til onsdag 18. august.

Her var alle tre klasser afsted – først 1.a og 1.o, der drog afsted om mandagen sammen med deres undervisere Brith og Charlotte mod Strandlyst. Det er den hytte, vores nye elever normalt er på introtur til, og igen i år leverede den.

I den skønne hytte og på det store udendørsareal brugte eleverne fra HHX og EUX/EUD hele dagen på at lære hinanden at kende – blandt andet med tutorernes introlege og ture rundt i området.

Senere stod den på en snobrød over bål og overnatning, inden bussen gik hjemad tirsdag morgen, og de blev afløst i Strandlyst af 1.x og deres undervisere Bjarne og Houssein.

Også de 24 HTX-elever var mødt op med stor lyst til at lære hinanden endnu bedre at kende og få en fed tur – og dét fik de. Selvfølgelig også med lære-hinanden-at-kende-lege, hyggelige måltider og masser af roulade.

Vejret var med eleverne, som kunne være udenfor stort set hele dagen, inden det også for deres vedkommende var retur til Allikelund onsdag morgen efter en fantastisk tur.

Se flere fotos fra turen på vores Facebook-side