Juni er altid en spændende og festlig måned på Allikelund, hvor vi både afslutter et skoleår og ser frem mod og planlægger det nye.

Et nyt skoleår venter
Til august starter der således en helt ny årgang op på alle vores uddannelser, og det ser vi utrolig meget frem til.

For at give eleverne – og deres forældre – den bedst mulige start på gymnasiet, EUD og K10 afholder vi i juni intromøder, hvor de kan blive klogere på skolen og opstarten og ikke mindst møde deres kommende lærere og klassekammerater.

Det første af disse møder blev afholdt tirsdag 16. juni, hvor flere end 100 besøgende havde fundet vej til Allikelund fra 16.00-17.00. Klar til at høre om HHX, HTX, EUX og EUD.

Hørte alt om skolen og starten
Foranstaltninger med afstand og afspritning blev naturligvis holdt i hævd, da intromødet blev indledt af rektor Karen Marie, som bød velkommen og fortalte generelt om Allikelund, inden eleverne gik ud i klasserne for at møde hinanden og deres lærere. Og så havde var nuværende Allikelund-elever også med for at give deres erfaringer videre og fortælle om livet som elev her på skolen.

Mange tak til alle jer, der kom!

Det nye skoleår starter mandag 10. august for alle nye elever – og vi glæder os til at jer igen der efter en skøn sommerferie!