Introduktionsforløb om HHX & HTX

Kom tæt på erhvervslivet og få efterspurgte kompetencer

Formål med HHX
Et klart valg til en stærk studentereksamen med en erhvervsorienteret og international profil!

Intro-forløbet på Allikelund Gymnasium vil give dig et indblik i nogle af fagene på HHX, og du vil fornemme den hyggelige stemning på skolen.

Formål med HTX
Et klart valg til en stærk studentereksamen for dig, som brænder for at arbejde med naturvidenskab, teknologi, har en kreativ skabertrang og kan lide at se teorier afprøvet i virkeligheden.

Intro-forløbet på Allikelund Gymnasium vil give dig et indblik i nogle af fagene på HTX, og du vil fornemme den hyggelige stemning på skolen.

Hvad forventer vi af dig?
Vi forventer, at du deltager aktivt og åbent i det forløb, som vi har planlagt til dig og din klasse. Det betyder blandt andet, at du kommer til tiden og er parat til at samarbejde med andre.

Indhold
Vi vil tilrettelægge et særligt forløb for dig. Du vil blive præsenteret for uddannelsen og du vil prøve kræfter med nogle af fagene på HHX i form af et spændende projekt med fokus på innovation, økonomi og afsætning og på HTX med fokus på naturvidenskab, matematik og en god hukommelse.

Dagen starter med en kort introduktion til dagen og forløbet, og vi vil kort fortælle, hvad der gør en HHX og HTX til noget helt særligt.

Arbejdsform
Du vil blive præsenteret for flere måder at lære og arbejde på.

Mødepligt
Der er mødepligt, og bliver du syg eller forhindret i at deltage, skal du kontakte din skole.

Transport
Der er ca. 10. minutters gang fra Kalundborg Station til Allikelund Gymnasium.