Introduktionsforløb på eux business & eud merkantil

To uddannelser i én og den direkte vej til en karriere i erhvervslivet

Formål EUX Business

Den stærke erhvervsuddannelse til dig, der gerne vil holde mulighederne åbne, og som drømmer om en karriere inden for handel, detail, event, finans eller kontor, eller som gerne vil læse videre. Intro-forløbet på Allikelund Gymnasium vil give dig et indblik i nogle af fagene på eux, og du vil fornemme den hyggelige stemning på skolen, når der i pauserne spilles bordtennis og hygges i det store fællesrum.

Formål EUD Merkantil

Den praksisnære erhvervsuddannelse til dig, der gerne vil hurtigt ud i erhvervslivet, og som drømmer om en karriere inden for handel, detail eller event. Intro-forløbet på Allikelund Gymnasium vil give dig et indblik i nogle af fagene på eud, og du vil fornemme den hyggelige stemning på skolen, når der i pauserne spilles bordtennis og hygges i det store fællesrum.

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du deltager aktivt og åbent i det forløb, som vi har planlagt til dig og din klasse. Det betyder blandt andet, at du kommer til tiden og er parat til at samarbejde med andre.

Indhold

Vi vil tilrettelægge et særligt forløb for dig. Du vil blive præsenteret for uddannelsen, og du vil prøve kræfter med nogle af fagene på eux og eud i form af et spændende projekt med fokus på afsætning, erhvervsøkonomi og it.

Dagen starter med en kort introduktion til dagen og forløbet, og vi vil kort fortælle, hvad der gør en eux og eud til noget helt særligt.

Arbejdsform

Du vil blive præsenteret for flere måder at lære og arbejde på.

Kantine

Du er velkommen til at tage noget gratis morgenmad, når du møder ind om morgenen. Du kan i løbet af dagen købe forskellige småretter i skolens kantine. Du kan selvfølgelig også tage din egen mad med.

Øvrige informationer

Du må meget gerne medbringe din bærbare pc eller tablet. Der er mødepligt, og bliver du syg eller forhindret i at komme, skal du kontakte din skole.

Samarbejde med Høng Landbrugsskole

Introduktionsforløbet til eux er udviklet i samarbejde med Høng Landbrugsskole. Det betyder at du vil møde begge uddannelser samme dag – Høng Landbrugsskole om formiddagen og Allikelund Gymnasium om eftermiddagen. Du kan læse mere om landbrugsskolen HER.