Introduktionsforløb om EUX Business & EUD Business

To uddannelser i én og den direkte vej til en karriere i erhvervslivet

Formål EUX Business
Den stærke erhvervsuddannelse til dig, der gerne vil holde mulighederne åbne, og som drømmer om en karriere inden for handel, detail, event, finans eller kontor, eller som gerne vil læse videre.

Intro-forløbet på Allikelund Gymnasium vil give dig et indblik i nogle af fagene på EUX Business, og du vil fornemme den hyggelige stemning på skolen.

Formål EUD Business
Den praksisnære erhvervsuddannelse til dig, der gerne vil hurtigt ud i erhvervslivet, og som drømmer om en karriere inden for handel, detail eller event.

Intro-forløbet på Allikelund Gymnasium vil give dig et indblik i nogle af fagene på EUD Business, og du vil fornemme den hyggelige stemning på skolen.

Hvad forventer vi af dig?
Vi forventer, at du deltager aktivt og åbent i det forløb, som vi har planlagt til dig og din klasse. Det betyder blandt andet, at du kommer til tiden og er parat til at samarbejde med andre.

Indhold
Vi vil tilrettelægge et særligt forløb for dig. Du vil blive præsenteret for uddannelsen, og du vil prøve kræfter med nogle af fagene på EUX Business og EUD Business i form af et spændende projekt med fokus på afsætning, erhvervsøkonomi og IT.

Dagen starter med en kort introduktion til dagen og forløbet, og vi vil kort fortælle, hvad der gør en EUX Business og en EUD Business til noget helt særligt.

Arbejdsform
Du vil blive præsenteret for flere måder at lære og arbejde på.

Mødepligt
Der er mødepligt, og bliver du syg eller forhindret i at komme, skal du kontakte din skole.

Transport
Der er ca. 10. minutters gang fra Kalundborg Station til Allikelund Gymnasium.

Samarbejde med SOSU ZBC
Introduktionsforløbet til EUX/EUD Business er udviklet i samarbejde med SOSU ZBC, som du derfor også vil møde samme dag.

Du kan læse mere om SOSU ZBC HER