Inspiration til Karrieretanken

Tirsdag 12. september var alle elever på 2. og 3. årgang på Allikelund Gymnasium til Karrieretanken på Stenhus Gymnasium.

Målet var at suge en masse inspiration til sig fremtiden – hvad end det betyder en videregående uddannelse, et højskole-ophold, en tur udenlands eller noget helt fjerde.

Stand ved karrieretanken

Det fik de mange elever rig muligheder for denne tirsdag, hvor de i løbet af de første 45 minutter kunne summe rundt ved de forskellige stande og høre om de ekstremt mange muligheder. Lige fra Forsvaret over Maersk til Novo Nordisk, KU og RUC.

Valg af karriere
Både Slotshaven Gymnasium, Stenhus selv og Kalundborg Gymnasium var også til stede. Formålet var at klæde alle elever godt på til det valg, de skal tage de næste år – efter endt ungdomsuddannelse.

Efter summerunden var der karriereoplæg fra de forskellige virksomheder og uddannelser. De mange Allikelund-elever valgte sig på det, de fandt mest interessant, og kunne i alt høre to spændende oplæg. På den måde fik eleverne information om alt fra adgangskrav til introture, fag og studiemiljø.

Oplæg ved karrieretanken