Onsdag den 14. juni 2023 åbnede Allikelund Gymnasium dørene for alle de kommende elever og forældre. Et stort team af både mentorer, undervisere, studievejledere og rektor, Karen Marie Christensen, tog imod gæsterne og viste skolen frem.

Underviserne præsenterede de spændende fag, studievejlederne fortalte om uddannelsernes opbygning, mentorer fik gode samtaler med kommende elever og tutorerne fortalte om det spændende studiemiljø, hvor de har stor medbestemmelse og er meget aktive.

Tutorerne Lasse og Oliver fortalte: ’’Vi går på EUX her. Allikelund er et fint sted, hvor vi har fået en masse venner og lært en masse om virksomheder – og hvad man kan bruge sin uddannelse til i fremtiden. Skoledagene er gode. Det hele er spændende!’’

Herefter kom de nye elever ud i klasserne, hvor de mødte deres nye klassekammerater samt deres nye lærere. Alt imens blev forældrene i salen, og fik et indblik i, hvad det vil sige at have en ung på en ungdomsuddannelse.

Det var en velbesøgt aften, hvor skolen summede af liv, gode snakke og hvor forventningens glæde kunne spores hos de kommende elever.

Allikelunds uddannelsestilbud

Allikelund Gymnasium tilbyder flere forskellige uddannelsestilbud K10/EUD/EUX/HHX/HTX. EUD og EUX henvender sig til de elever, som godt kunne tænke sig at komme ud i erhvervslivet. HHX og HTX er til de elever, som har ambitioner om at læse videre. Her er uddannelserne adgangsgivende til næste alle videregående uddannelser i Danmark.

Første skoledag
Efter sommerferien er den første skoledag mandag den 7. august kl. 9:15. Her møder alle nye elever. Vi har et særligt program den første dag for alle nye klasser. Du og dine klassekammerater skal lære hinanden at kende, og dermed få et godt grundlag for de kommende begivenhedsrige år – fagligt som socialt – og en oplevelse for livet!

Vi glæder os rigtig meget til at møde dig.

Og husk at du altid kan kontakte os, hvis du har spørgsmål.