I dag lukkede Allikelunds indsamling gennem Røde Kors til fordel for ukrainske flygtninge – og vi har samlet set indsamlet 20.716 kr. Det er vi meget stolte over, og der skal også endnu engang lyde en kæmpe tak til Meny Kalundborg, som kom og doblede alle vores beløb op med 10.000 kr.

Ville bare donere
Nogle få elever var fraværende på selve indsamlingsdagen, og de gav efterfølgende til indsamlingen. Blandt andre Trine fra K10, som ses på billedet herunder. Hun var syg på indsamlingsdagen, men hun ville ikke gå glip af at hjælpe andre. Derfor overførte hun dagen efter en donation til indsamlingen.

Vi er også stolte af at være en del af at have været med til at indsamle de 350 millioner kroner, som Røde Kors fik ind i løbet af de første uger indsamlingen startede. Og på flere medier kunne man læse, at de i Røde Kors fortale, at de aldrig nogensinde i Røde Kors historie havde samlet så stort et beløb ind under nogen indsamlinger – faktisk er det en danmarksrekord, som elever, ansatte, venner af Allikelund samt Meny har været med til at slå.