Endelig var dagen kommet. Efter en lang sommerferie skulle alle de nye 1.g’ere på HTX og HHX samt de nye elever på EUX og EUD starte på Allikelund. Og på bedste corona-sikre vis tog de plads i salen kl. 9.15, hvor rektor Karen Marie Christensen bød dem alle velkommen. Velkommen til deres spændende år på Allikelund Gymnasium.

Spændte og forventningsfulde
Det var tydeligt, at eleverne var lidt små-nervøse for den nye start, den nye skole og de nye mennesker. Men mest af alt var de spændte og forventningsfulde. På en ny hverdag, på nye venskaber, på fede år både fagligt og socialt.

Efter velkomsten fulgte eleverne med deres kontaktlærere Bjarne (HHX), Susi (HTX) og Brith (EUX/EUD) ud i deres klasser, hvor de nu skulle høre endnu mere om skolen og lære det første om hinanden at kende – med navneskiltene placeret rundt omkring på bordene.

Bliver hurtigt en del af skolen
I løbet af denne første skoledag fik de også en rundvisning på hele Allikelund, hvor de inden længe nok skal kunne finde rundt, og hvor de lige så hurtigt er en fast del af skolen.

Det har vi glædet os til – stort velkommen til den nye årgang.

Tirsdag 11. august vender fortsætter-eleverne tilbage fra sommerferie, og så kan de også begynde at lære de nye elever på HHX, HTX, EUX/EUD og K10 at kende.