Vi skriver nu uge 46, og det betyder, at der er dømt Global Entrepreneurship Week (GEW).

Det kan man også mærke på Allikelund Gymnasium, hvor der ugen igennem er en masse spændende aktiviteter.

På K10 arbejder eleverne hele ugen med OSO (Obligatorisk Selvvalgt Opgave) under spørgsmålet Hvad er vejen til mit drømmejob/drømmeliv? Arbejdet bliver afsluttet med et åbent hus på fredag fra kl. 13.00-16.00, hvor alle er velkomne.

Stort projekt skal skrives
På både HHX og HTX er der dømt SO hele ugen (Studie Området), hvor eleverne også knokler løs.

Studieområdeprojektet på HTX handler om myter og realiteter ved gensplejsning, hvor eleverne bl.a. skal forbi Københavns Universitet og lave øvelser med det. Derefter skal de arbejde med at lave et lille infotainment-spil med gensplejsning i fokus.

Og på både HHX og HTX arbejder 1.g’erne med det samme emne: ekkokamre. I den forbindelserne skal eleverne undersøge, om – og i så fald hvordan – informationsbobler på b.la. sociale medier kan påvirke vores opfattelse af verden.

Mød os til uddannelsesmesse
Onsdag er der den store Kalundborg Uddannelsesmesse, hvor man kan høre om job- og uddannelsesmuligheder i vores område – og her står vi selvfølgelig klar til at fortælle om EUD, EUX, HHX, HTX og K10. Den brede vifter af uddannelser, vi har på Allikelund, vil vi fortælle om på vores stand.

Her er alle velkomne til at komme forbi om eftermiddagen fra 14.00 til 17.00.

Dagen efter, om torsdagen, får vi besøg af Philip Berg, som har Business Manager Denmark hos den spændende virksomhed Monster – som han netop vil tale om.

Og hele ugen har vi brobygning med en masse dejlige unge mennesker fra forskellige skoler, som også kommer til at mærke, at iværksætteri og innovation er en helt naturlig del af vores DNA på Allikelund.

Det bliver en skøn uge!

Læs mere om Global Entrepreneurship Week