Midt i august fik vi spændende besøg på Allikelund, da Oliver, som ejer virksomheden LabCut.dk var forbi for at aflevere en række kaffekander med en ganske særlig indgravering: Allikelund Gymnasium var skåret ind i overfladen.

Nu også vandflasker
Oliver er iværksætter og får et kick ud af at producere flotte graveringer på diverse produkter, og udover kaffekanderne havde han et godt tilbud med på drikkedunke med graveringer. Noget, rektor Karen Marie gik i tænkeboks over, og efter lidt overvejelse valgte vi på Allikelund at se til – og nu er de nye vandflasker med indgravering her. Indkøbt til alle skolens medarbejdere.

Et bæredygtigt alternativ
På lærerværelset blev der talt om, at flere og flere plastikflasker bliver købt og smidt ud, og leder man efter noget statistik på nettet, så kan man læse, at der i 2021 vil blive købt mere end 500 milliarder plastikflasker på verdensplan.

På Allikelund Gymnasium arbejder vi hele tiden med at gøre en lille forskel i dagligdagen, fordi de store ændringer kræver, at man hele tiden tager nogle små skridt hen imod målet. Så ved at skifte vores forbrug af plastikflasker ud med en genanvendelig vandflaske er vi med til at gøre en forskel. Og endda i et super lækkert design fra LabCut.dk.

En god reminder
− Det er altså også en god måde at få drukket noget mere vand i løbet af dagen, fortæller Oliver.

− Og man kan jo også bruge flasken til andre drikke. Flasken kan også holde din favoritsuppe, kaffe eller te varm en hel dag. Så skal vi heller ikke glemme, at det er det prisbevidste valg i det lange løb, og det er et meget sundere valg, da man undgår alle de skadelige kemikalier, som ofte findes i plastik, afslutter Oliver.