Lykke og Magnus begyndte i sommer  på Allikelund Gymnasium på EUX Business – nærmere bestemt eventkoordinatorlinjen. Og de to unge mennesker har indtil videre haft rig mulighed for at bruge deres uddannelse i praksis. I maj var de således med ved Danmarks Læringsfestival, og nu er de ansvarlige for årets gallafest, hvor de skal bruge eventen i deres eksamensprojekt.

Lykke ved computeren.

Ville have teorien med
Og netop blandingen af teori og praktisk er en af grundene til, at Lykke har valgt at gå på Allikelund Gymnasium.

– Jeg har selv arbejdet en del med events i fritiden. Jeg laver nemlig frivilligt arbejde i Holbæk Ungdomsråd, hvor vi arbejder med at gøre kommunen bedre for de unge. Så ville jeg gerne have noget teori på alt det praktiske, og det har jeg fået her på Allikelund, forklarer Lykke.

Fest til ære for 3.g’erne
Men hun får også mulighed for praktisk arbejde. Fx med gallafesten.

– Jeg glæder mig meget til gallafesten. Det skulle gerne være en fed afslutning for vores 3.g’ere. Det er også godt, at vi får assistance fra medarbejderne på Allikelund, da der er mange opgaver at tage fat på.

Ved gallafesten finder både gamle og nuværende elever deres fineste outfits frem og fester sammen.

– En af de opgaver, jeg selv har syntes bedst om, er nok … ja, faktisk er det hele meget spændende, med det er nok det med at gå fra en idé til en konkret udførsel.

Og der er mange elever, som kommer til at nyde godt af det arbejde, Lykke og Magnus har gjort.

– På nuværende tidspunkt er der 97 tilmeldte (til gallafesten), så gad vide, om det ikke bliver til 100 deltagere, slutter Lykke med et smil.