Hvert år afholder vi den traditionsrige gallafest på Allikelund Gymnasium. Her er først fællesspisning og siden festlige indslag og lotteri med lækre sponsorgaver fra byens detailbranche.

Maskebal for alle pengene
I år har Allikelund fået både reklamebanner (‘kun’ 4 meter langt) og flotte drinkskort sponsoreret, og det fire meter lange banner bliver imponerende sammen med alt den anden flotte pynte. Både festudvalget, undervisere og studiesekretærene har været involveret i den flotte udsmykning, som matcher årets tema: maskebal.

De unge damer møder op i de flotteste kjoler med festsko, opsat hår og de smukkeste smykker, mens de unge herrer kommer i smarte jakkesæt med slips og håret sat. Det stiveste puds findes frem, og eleverne står skarpere end nogensinde denne aften.

Nuværende og gamle elever
Gallafesten er også åben for gamle elever, som her kan møde deres tidligere lærere, og det plejer at være en aften, hvor de mange minder fra tiden på Allikelund også vendes.

Efter en dejlig middag åbner dørene fra kl. 21:00 – 22:00, og så er der fest for nuværende og gamle elever, og den gode stemning fra gallamiddagen sætter sit præg langt ud i natten.