Mandag aften 31. januar var over 65 mennesker samlet til åbent hus på Allikelund Gymnasium. Det var både unge og deres forældre, som var nysgerrige på fire af de uddannelser, de (altså de unge) kan vælge mellem på Allikelund − HHX, HTX, EUX og EUD.

Traditionen tro blev åbent hus-arrangementet holdt på den sidste mandag i januar, hvor de mange nysgerrige besøgende mødte lærere og elever, som fortalte løs om både de mange faglige og sociale oplevelser, der er i gymnasiet og på Allikelund.

Det var der god tid til, så alle fik svar på de spørgsmål, de havde, ligesom de også kunne snuse lidt rundt på skolen og se nærmere på faciliteterne.

Og så kunne de også besøge HTX-standen, hvor en gruppe PLS-elever (det står for Proces og Levnedsmiddel) havde fermenteret Kambucha, som der var lige til at smage på:

− På grund af corona-situationen har vi også gjort rigtig meget ud af vores medier. Man kan bl.a. på vores Facebook se skønne film med elever, som fortæller om uddannelserne og det skønne studiemiljø med gode relationer til andre elever og underviserne, fortæller rektor Karen Marie Bach Christensen med henvisning til Allikelunds sociale medier, hvor der er masser af info at hente for interessede 9. og 10. klasser.

Gik du glip af vores fysiske åbent hus? Så ring til os – vi står klar til at give en rundvisning og en god snak samt kompetent vejledning i forhold til dit uddannelsesvalg. For ét står klart: Vi har også en plads til dig.