Fra hhx til HA Almen

Michelle Hald Jensen blev student fra Allikelund Gymasnium i sommeren 2017 efter tre lærerige og udfordrende år på hhx.

Hun klarede dem så godt, at hun ved dimissionen for alle skolens elever modtog Nordea-legatet fra Kalundborg Handelsstandsforening og 3.000 for sin indsats som elev på Allikelund.

Direkte på uni
Og siden har Michelle heller ikke hvilet på laurbærene. I sensommeren startede hun nemlig på sin videregående uddannelse.

– Ja, jeg har indtil videre brugt min studentereksamen på at komme ind på HA Almen – altså, en bachelor i erhvervsøkonomi. Så jeg er begyndt på Syddansk Universitet, forklarer Michelle.

I løbet af hhx på Allikelund havde Michelle fag, der stemmer rigtig godt overens med dem, hun kommer til at møde på HA, og hun er da også allerede godt i gang med at tænke over, hvad de fag skal munde ud i en dag.

– Min uddannelsesdrøm er at færdiggøre min HA og dernæst tage en kandidat, der er målrettet markedsføring og distribution.

– Det er nemlig min helt store drøm at arbejde i en virksomhed, hvor jeg kan analysere markedet og finde den helt optimale markedsføring og distribution for det pågældende produkt.

Michelle Hald Jensen
Michelle (tv.) under studentertiden på Allikelund.

Sammenholdet er helt unikt
Selvom Michelle nu er startet på en ny uddannelse, husker hun stadig tydeligt tiden på Allikelund. Tre gode år med en skøn klasse.

– Det, jeg husker bedst fra min tid på Allikelund, og det, jeg savner mest, er sammenholdet. Det er helt særligt på en mindre skole, mindes Michelle.

– Det er noget helt andet på uni, og man opdager først, hvor meget sammenholdet egentlig betyder, når det er for sent. På uni er man bare et nummer – bogstavelig talt. Du får et eksamensnummer, og så er det dig de næste tre år.

– På Allikelund har man et forhold til alle lærerne, og de kender dig rigtig godt på rigtig mange områder. Det samme gælder dine klassekammerater. Og det er altså ret unikt. Jeg ville ønske, jeg havde sat lidt mere pris på det dengang, afslutter Michelle.