Så blev det torsdag i uge 44 – den sidste torsdag i oktober måned – hvilket betyder, at Allikelund havde aftenundervisning for alle deres elever fra kl. 18:30 – 20:30. Et nyt tiltag for at åbne skolen op for byens borgere, familie og venner.

Rundt omkring i klasserne var der travlt og flere gæster.

I kemi på HTX underviste Houssein eksempelvis i, hvordan man kan fremstille sæbe og shampoo. Her kom fem friske unge fra 10. klasse og deltog med et stort smil.

I EUX på studieåret havde eleverne travlt med at arbejde med modellen Business Model Canvas – en hel forretningsplan illustreret på et stykke papir. Deres underviser Ole havde været så venlig at tage chips med, og det var endda de økologiske.

I klasseværelset ved siden af kunne man opleve Anne Mette underviser i engelsk med fokus på virksomheden Walt Disney på EUD/EUX. Anne Mette begyndt undervisningen med at fortælle:

– I dag skal vi arbejde med et amerikansk multinationalt massemedieselskab: Walt Disney. Disney er et varemærke, der forbindes med alt fra computerspil til teenagekomedieserier.

Aftenens opgave gik ud på, at eleverne skulle designe en plakat om Disneys historie og produktportefølje. Senere skulle eleverne fremlægge et oplæg om deres arbejde.

På HTX fik en anden klasse undervisning i puls, krop og blod. Og da det var jalloween, havde flere valgt at klæde sig ud. Bl.a. var deres normale underviser Susi forsvundet, så dr. Drosophila Melanogaster havde overtaget undervisningen.

Ved siden af dr. Bananflue var elever fra 3.g HTX i gang med at skrive på en større rapport i et af deres A-fag Digital Design og Udvikling. Her ses deres underviser Jacob i dialog med aftenens tiger.

I Teknologi B stod Irene klar og underviste i design og fremstilling af katapulter.

Aftenen sluttede af i kantinen, hvor Peter Glahn, som ejer virksomheden Stomp Up Front, kom og fik det hele til at svinge. Han leverede et powerbeat og top energisk underholdningsindslag, hvor alle, både gæster, elever og undervisere, var involveret med slagtøj og rytmer. En fantastisk måde at slutte en hyggelig aften med undervisning af på.