Skal du med til gymnasiefest?

På Allikelund Gymnasium holder vi tre store gymnasiefester om året.

Til festerne kommer stadig flere gæster hver gang, og vi nærmer os 200 glade unge mennesker pr. fest. Til nogle af festerne kan du købe gæstebillet, så du kan tage en god kammerat eller kæreste med til festen.

Det er skolens festudvalg, der sammen med skolens eventlærer planlægger festerne, og ved selve festen er der lærere til stede, så alt forløber i gode og hyggelige rammer. Festudvalget står for baren, og der er DJ’s og vagter udefra, så rammerne er sat til den absolut gode gymnasiefest.

Kom og mød alle de andre elever fra HHX, HTX, EUX Business og EUD Merkantil

Gymnasiefesterne er en vigtig del af et spændende og inspirerende studiemiljø. Du får mulighed for at møde alle dine medstuderende på tværs af uddannelser, studieretninger og årgange. Og her handler det ikke om det faglige – det handler om det sociale! Gymnasiefesterne er med til at skabe gode relationer mellem skolens elever – og ofte sker der sjove og uventede ting.

Ud over de tre store gymnasiefester holder vi Gallafest, hvor vi fejrer 3.g’erne. En aften, hvor skolens elever tager sig ud fra deres flotteste side. En aften, hvor alle sejl er sat til.

Opførsel og misbrugspolitik

Festerne ved Allikelund Gymnasium er ’lukkede fester’:

  • Alle elever skal vise legitimation ved indgangen.

  • Alle elever og gæster bliver krydset af ved indgangen.

  • Det er ikke lovligt at medbringe alkohol.

  • Almindelige ordensregler i forhold til god opførsel gælder også til fester, og hvis vagterne vurderer, at en elev ikke opfører sig efter normale adfærdsregler, kan eleven blive bedt om at forlade festen.

  • Man kan blive nægtet adgang til festen, hvis man er for fuld eller påvirket af andet end alkohol.

Fredagscafé i afslappede omgivelser

Fredagscaféen på Allikelund Gymnasium er altid populær – og det er en god mulighed for at møde andre elever på tværs af uddannelser og årgange. Fredagscaféer holdes ca. en gang om måneden, og festudvalget står klar til servere en tår at drikke (øl eller en sodavand). Fredagscaféen er en hyggelig og uformel ramme for dit sociale samvær med andre elever på Allikelund Gymnasium

Andre sjove events

Endvidere har vi i løbet af skoleåret en række forskellige arrangementer og traditioner. Bl.a. pynter vi uhyggeligt op til Halloween, holder Luciaoptog, juleklip, LAN- & filmaftener, brætspilaftener, DK spiser sammen… og rigtig meget andet godt.