1.a en tur i Reklamekassen

Allikelund Gymnasium summer af spænding og måske lidt i disse dage, hvor den står på eksamener både skriftligt og mundtligt for eleverne på tværs af årgange og uddannelser.

Men det er ikke alle klasser, der har lukket helt ned for undervisningen endnu.

1. a brugte nemlig onsdag 6. juni på en spændende ekskursion til en lokal virksomhed som en del af deres undervisning i afsætning.

Fællesfoto med Pia fra Reklamekassen (nr. tre fra venstre).

Klasselokalet rykket ud for en dag
Det var de for at at få et godt og indgående indblik i, hvordan faget bruges i den virkelige verden hos en konkret virksomhed. Nærmere bestemt Reklamekassen i Kalundborg.

Det er en virksomhed, som arbejder med mange forskellige aspekter indenfor markedsføring – lige fra logodesign og brochurer til bannere og hjemmesider.

Eleverne får en rundvisning i virksomhedens flotte lokaler.

Samler inspiration
Alt det kunne 1.a høre om, da Pia Deleuran fra Reklamekassen fortalte om, hvordan de driver egen virksomhed. Eleverne kunne undervejs se lokalerne, hvor virksomheden laver opgaver for de helt store virksomheder både lokalt og i hovedstadsområdet – og dermed kunne eleverne komme med bagom kulisserne og få et indblik, de måske selv kan bruge en dag, hvis de vil starte egen virksomhed.

Udover at fungere som generel inspiration for eleverne og et bevis på, hvordan afsætning og deres andre fag bruges i praksis, skal besøget også bruges til at samle information og inspiration til en rapport omkring strategier for virksomheder, som eleverne skal arbejde med.

Eleverne fik også rig mulighed for at prøve Reklamekassens udstyr.