Selvom det er ærgerligt, at vi ikke kan undervise vores elever på Allikelund i disse dage, er det skønt at se, hvor godt de har taget imod fjernundervisning på de forskellige uddannelser og i de forskellige fag.

Kreative elever
I dag har vi således modtaget disse billeder fra elevernes samarbejde, selvom de ikke nødvendigvis sidder i samme rum.

− Vi savner selvfølgelig den hjælp, vi kunne få, hvis vi var til stede på skolen. Lærerne gør det så godt de kan, men overordnet set savner vi den almindelige undervisning, lyder det fra Siff fra 2.K og Josefine fra 2.O, som kan sidde og arbejde sammen derhjemme, mens de følger undervisningen virtuelt.

Kan samarbejde
Eleverne i 1.X har fundet på en lignende løsning, hvor de mødes digitalt og via software kan se hinanden, tale sammen og lave gruppearbejde, og på den måde har det sociale læringsfællesskab på Allikelund fået en god afløser for en stund.

− Det kan være en fordel at sidde herhjemme, da der ikke er noget, som forstyrrer koncentrationen – det er jo mit eget hjem. Det er dog lidt vanskeligere, når nye emner skal startes op, forklarer HTX-eleverne.

− Vi synes, det fungerer helt fint, og der er fundet gode løsninger i forhold til den fjernundervisning, vi får. Det var en smule forvirrende i sidste uge, men nu fungerer det hele. En helt anden fordel er, at man kan stå op kl. 07:50 og være i skolen kl. 8:00, lyder det med et smil fra eleverne.

Læs historien på Tv-Kalundborg