Endelig kom dagen, vi – og nok også vores dimittender – havde set frem til, lige siden læseferien startede for efterhånden mange uger siden: årets dimission lørdag 26. juni.

Det er kulminationen på skoleåret, hvor vi siger tak for en række forrygende år til vores elever på HTX, EUX og EUD – og i år var bestemt ingen undtagelsen.

Et par festlige timer
Dimissionen blev afholdt på Allikelund, hvor vores afgangselever og deres gæster sad klar 10.00 til dagens spændende program.

Rektor Karen Marie Bach Christensen lagde for med at byde alle velkommen, inden dagens program gik slag i slag. Med taler taler fra lærere og elever, uddeling af legater, boggaver og eksamensbeviser og musiske indslag.

Taler fra lærere og elever
Da det officielle program var færdigt, trak elever og gæster udenfor, hvor klasserne skiftevis skulle have taget klassefotos, mens yngre Allikelund-elever klargjorde den studentervogn, 3.X skulle køre med.

Stemningen var i top, og der blev set tilbage på 2-3 forrygende år både fagligt og socialt, hvor eleverne har udviklet sig utrolig meget – noget, der også blev lagt vægt på i talerne.

Fra hele Allikelund Gymnasium skal der lyde et kæmpe tillykke med huerne, eksamensbeviserne, og at I nu er klar til at drage videre ud i verden og tage den med storm. Vi kommer til at savne jer, så slå endelig vejen forbi fremtiden, hvis I er i Kalundborg.