Onsdag 27. juni var samtlige sidsteårselever på HHX, HTX og EUX på Allikelund Gymnasium oppe i deres sidste eksamen. I Dansk, Afsætning, Virksomhedsøkonomi og så videre. En festdag, hvor studenterne fik overrakt deres eksamensbeviser på foran venner og familie.

Fem er vores EUX-studiner: Fra venstre er er det Pernille, Natalie, Emilie, Stine og Carina.

En festdag
Og i dag lørdag 30. juni fortsatte festlighederne. Her blev der nemlig afholdt dimission for afgangseleverne, der kl. 10.00 begyndte at fylde Kalundborghallerne – klar til dagens program med lærertaler, elevtaler, uddeling af legater og eksamensbeviser samt musisk underholdning.

Rektor Dorthe Alvang indledte dimissionen ved at byde velkommen og ønske alle de mange studenter hjerteligt tillykke med bedriften endnu engang.

Derefter gik det slag i slag med programmet, og dagens helt store højdepunkt under selve dimissionen var de skønne taler fra undervisere og elever.

Anton fra 3.a modtog to legater. Blandt andre fra Equinor.

Tre år nu slut
Her blev tiden på Allikelund vendt, og anekdoter fortalt, så der både var masser af grin og våde øjne at spore i hallen under de flotte ord.

Da alle studenter havde fået eksamensbevis, drog både de og deres venner og familie mod Allikelund Gymnasium til dimission, fotografering og vognkørsel.

3.x på rad og række.

Alt i alt en forrygende dag, som blev afsluttet ved, at venner og familie vinkede farvel til studenterne, som kørte op mod centrum af Kalundborg – med de elever, der havde fået 12 i sidste eksamen halsende efter sig traditionen tro.

Kæmpe tillykke til alle årets afgangselever fra 2.k, 3.a, 3,x og 3.o – I har fortjent det!