Elevrådsformand Mikkel Jensen og Anton Holmquist fra 2.x på HTX har stået for at planlægge den årlige fodboldkamp mod Kalundborg Gymnasium, og nu er datoen klar: 10. maj. kl. 16.00 på Munkesø Banerne, som ejes af Kalundborg Gymnastisk- og Boldklub.

Trøjerne er klar.

Den traditionsrige fodboldkamp mellem de to naboskoler blev genoptaget i 2018 efter en pause på en række år, og det endte ved den lejlighed med et snævert nederlag til Allikelund.

Derfor står den nu på revanche for os i kampen, som mest af alt handler om at øge sammenholdet mellem unge på de to skoler og om at have en hyggelig eftermiddag sammen.

– Vi arrangerer kampen for at holde traditionen i live, forklarer elevrådsformand Mikkel.

– Sidste år tabte Allikelund Gymnasium 1-0, så det er tid til en revanche. Jeg spiller selv fodbold til daglig og synes, det er en god sport, fordi man kan engagere sig. Desuden giver det også et godt sammenhold, specielt hvis man bor i byen, hvor man spiller, slår Mikkel fast.

De to hold side om side i 2018. Allikelund her i sorte trøjer.

Lokale virksomheder bakker op om kampen
Når kampen skal stå mellem de to gymnasier, har Mikkel taget initiativ til at kontakte Føtex’ lagerchef Dennis Ove Larsen og spurgt, om de ikke ville sponsere 120 pølser, brød og øl – ligesom de også var så venlige at gøre sidste år. Og svaret var et klokkeklart: JA!

Men Føtex er ikke den eneste sponsor på eventen. Sport Outlet Kalundborg har også støttet med fem bolde til brug ved træning og kamp.

Tusind tak til sponsorerne for at skabe gode rammer om den spændende kamp.

Der var også godt med pølser på grillen sidste år.

Og til alle jer alle: Kom forbi 10. maj og se et brag af en kamp! Så kan du også få en pølse og en øl med i det forhåbentlig gode vejr!