Mens den ny årgang starte på Allikelund mandag 9. august, måtte vi lige vente til dagen efter med at se vores fortsætterelever igen – fra HHX, HTX og EUX.

Tirsdag var de nemlig tilbage efter en dejlig lang sommerferie, hvor de har haft mulighed for at lade op til et nyt og spændende skoleår.

Studenter næste sommer
Blandt de tilbagevendte elever er Frederik og Josephine fra 3.x, og de glædede sig til at skulle se vennerne samlet samt deres undervisere igen – og så udtrykte de også glæde over et særligt faktum: at de om mindre end et år bliver studenter!

Inden da venter endnu et skoleår med faglige udfordringer og skønne sociale oplevelser, og det er de begge mere end klar på ovenpå en dejlig sommer.

− Jeg har brugt sommeren på at arbejde en del på OK-tanken, og så har jeg taget et online kursus i markedsføring. Jeg har nemlig planer om at åbne min egen virksomhed, hvor jeg vil hjælpe andre med at lave fede og inspirerende reklamer på FB, forklarede Frederik, inden Josefine fortalte om sin sommerferie.

− Jeg har været i Italien. Det har været en dejlig sommer med godt vejr, og jeg har fået slappet rigtig godt af – så jeg er klar til det sidste år her på Allikelund.