Vi står på tærsklen til skoleåret 2017/18, og det betyder ikke kun, at vores elever på HHX, HTX, EUX og EUD starter op igen. Det betyder også, at der for alvor kommer gang i de mange konkurrencer og camps målrettet især elever på HHX og HTX, som finder sted på landsplan.

En af dem er Biotech Academy Camp 2018, som løber af stablen på DTU her i efteråret.

Det er en camp for dig, der interesserer dig for det bioteknologiske område, er fascineret af feltets spændende værktøjer og uendelige muligheder, er nysgerrig på naturens verden og gerne vil være med til at løse konkrete udfordringer for verdenssundheden – på en bæredygtig måde.

Du får lov til at tænke store tanker og komme op med skelsættende løsninger på et felt, som du brænder for. Og du kommer til at arbejde meget ‘hands-on’ og får mulighed for at slå dig løs i DTU’s laboratorie i arbejdet med blandt andet at finde løsninger på antibiotikaresistens, ligesom der også vil være interessante foredrag for eksperter på det bioteknologiske område.

Med andre ord: En drømmeuge for elever med biologi og bioteknologi, hvor de kan nørde med deres interesse.

Praktisk information om campen:

Hvornår? I efterårsferien (13.-20. oktober 2018)
Hvor? På DTU i Lyngby

Sådan tilmelder du dig:

Tilmeldingen er åben fra 10. august til 10. september – og du tilmeldingen sker til camp@bio.dtu.dk, hvortil du skal sende en motiveret ansøgning, et kort CV (max. én side), karakterer og evt. en anbefaling.

Læs mere på biotechacademy.dk.